Verse bloemen

Let op: omdat het einde van het bloemenseizoen nu rap in zicht komt, heb ik vaak wat minder bloemen. Bestellen van een boeket kan alleen nog tot 3 dagen van tevoren, en het kan voorkomen dat ik niet genoeg bloemen voor je heb in verband met abonnementen.

 

Het bloemenseizoen is geopend! Je kunt nu boeketten bij me bestellen of een afspraak maken om te komen plukken. Het seizoen is net van start, dus er komen steeds andere zomerbloeiers bij. Het aanbod wordt steeds groter! Wil je de wisseling van de bloemen zien? Dan is een abonnement perfect, elke keer weer een compleet ander boeket! 

 

Je kunt natuurlijk ook een cadeaubon bij me kopen, zodat de krijger in de zomer een bos bloemen bij me kan bestellen!

 

Alvast een vooruitblik van de weelde aan bloemen uit mijn tuin zien? Bekijk de foto’s hier onder. Onder de foto’s kun je een cadeaubon of boeket bestellen!

Je mag me ook altijd mailen op lies@ruyschbloemen.nl

 

En wil je het boeket bezorgd hebben? Vergeet dan niet de bezorgkosten te selecteren ;)

Waardebon

Met een waardebon zit je altijd goed! Deze waardebon is te gebruiken in de webshop of bij het ophalen of bestellen van een vers boeket. Je kunt 'm natuurlijk ook gebruiken voor een bloemabonnement! Ik verpak de waardebon mooi voor de krijger zodat het openmaken ook een feestje is.

waardebon

€ 12,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Losse bos

Een mooie, duurzame bos vol seizoensbloemen! 

Losse bos seizoensbloemen

€ 17,50

Abonnement 6 boeketten

Met dit abonnement krijg je 6 keer een mooi boeket seizoensgebonden bloemen, onbespoten en vers van het land! Ook erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld voor moederdag!

Je abonnement is geldig van Juni tot en met Oktober, en wil je een keertje overslaan in verband met bijvoorbeeld een vakantie, dan is dat geen probleem.  Geef in het opmerkingenveld even aan of je het boeket wekelijks, tweewekelijks of maandelijks wil hebben.

De prijs is op basis van ophalen, maar natuurlijk kan ik het boeket ook bij je thuis of op de zaak bezorgen. Daarvoor kun je de bezorgkosten apart in je bestelling zetten, het formulier daarvoor vind je verderop op deze pagina. Bezorgdagen zijn in overleg.

5 strippenkaart bos bloemen

€ 135,00

Abonnement 10 bossen

Met dit abonnement kun je de hele zomer lang baden in bloemenweelde! Met dit abonnement kun je het hele seizoen altijd een verse bos op tafel zetten.

Geef bij de opmerkingen aan of je wekelijks of tweewekelijks ( juni-oktober) een boeket wilt ontvangen. Of wil je graag twee boeketten per keer? Dat kan natuurlijk ook!

Een keertje overslaan is geen probleem, en ik kan de bloemen ook bij je thuis of op de zaak bezorgen. Selecteer in dat geval even hier onderaan de pagina het bezorggebied.

 

10 rittenkaart boeket

€ 215,00

Bezorging aan huis losse bos

Ik bezorg je losse bos in de volgende gebieden: Kromme Rijnstreek, Utrechtse heuvelrug, Gemeente Houten, Bunnik, Wijk bij Duurstede. Woon je ergens anders? je kunt me altijd een berichtje sturen op lies@ruyschbloemen.nl

bezorging aan huis

€ 3,00

Bezorging abonnement 6 keer

Ik bezorg je abonnement van 6 boeketten in de volgende gebieden: Kromme Rijnstreek, Utrechtse heuvelrug, Gemeente Houten, Bunnik, Wijk bij Duurstede. Woon je ergens anders? je kunt me altijd een berichtje sturen op lies@ruyschbloemen.nl 

€ 15,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Bezorging 10 keer

Ik bezorg je abonnement van 10 boeketten in de volgende gebieden: Kromme Rijnstreek, Utrechtse heuvelrug, Gemeente Houten, Bunnik, Wijk bij Duurstede. Woon je ergens anders? je kunt me altijd een berichtje sturen op lies@ruyschbloemen.nl 

€ 27,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1