Pluktuin


Wil jij komende zomer je eigen boeket samenstellen in mijn bescheiden maar gevarieerde pluktuin? Wees welkom!

 

In mijn pluktuin aan huis groei ik een grote variëteit aan snijbloemen. Met veel liefde en geduld kweek ik in mijn kas uit zaad de mooiste bloemen en grassen. Hierbij maak ik geen gebruik van pesticiden en bestrijdingsmiddelen, maar wel van een goed bodemleven, veel zonlicht en goede grond. Ik verbouw kleigrond verrijkt met compost en probeer het bodemleven zoveel mogelijk intact te houden volgens de no-dig methode. Kortom: ik probeer zo respectvol en duurzaam om te gaan met de natuur en de biodiversiteit in mijn tuin te bevorderen. 

Zodat jij straks met een goed gevoel een bos kan bestellen of plukken!

Je kunt in de webshop eenvoudig een los boeket bestellen of een CSA ( abonnement) Als je deze besteld krijg je al het moois van het plukseizoen te zien! Tot aan de eerste nachtvorst is er wat te plukken. 

 

Wil je bloemen bestellen? Klik dan hier

 

 

 

 

In mijn pluktuin heb ik zó veel verschillende soorten, er zit voor ieder wat wils bij. Wat dacht je van mooie kleine pompon-dahlia’s? Of juiste hele grote dinnerplate dahlia’s zoals de befaamde Café au lait? Of hou je juist meer van fijne cosmea of stoere Zinnia's? 

Momenteel kun je al bloemen bij me bestellen!

Vanaf halverwege Juni gaat de pluktuin open en kunnen er boeketten besteld worden en kun je op afspraak komen plukken. 
Je kunt daarbij kiezen uit:
•klein €17,50
•middel €22,50
•groot €27,50
•extra groot? We kijken even samen naar de prijs.

En natuurlijk is het ook mogelijk om vanaf halverwege Juni een boeket te laten bezorgen in  Bunnik, Wijk bij Duurstede, Doorn en omstreken. De bezorgkosten selecteer je los in de webshop.

Op sommige dagen zal ik ook mijn boeketten kant en klaar aan de weg verkopen, houd mijn Instagrampagina in de gaten, dan zet ik daar op wanneer! Instagram.com/ruysch_bloemen