Boeketten van droogbloemen


Bij Ruysch kun  je natuurlijk ook mooie boeketten van droogbloemen vinden. In de webshop zal ik een selectie van boeketten toevoeging die ik gemaakt heb. Bij mij vind je doorgaans geen felgekleurde boeketten, maar wel natuurlijk kleuren, bijzondere soorten en luxere boeketten. 

Zoek je voor een specifieke gelegenheid een boeket? Bijvoorbeeld een bruidsboeket van droogbloemen? Natuurlijk kan ik dit voor jou op maat maken. Mail me op lies@ruyschbloemen.nl

Ook een combinatie van droogbloemen en verse snijbloemen is mogelijk.

In het seizoen kan ik je voorzien van verse snijbloemen uit mijn pluktuin, waaronder Dahlia's ( o.a. Frost Nip, Café au Lait, Diana's Memory en Jowey Chantal), leeuwenbekken, violier, cosmos, delphinium en vele andere soorten. In het voorjaar wordt er weer veel gezaaid om in de zomer een grote diversiteit aan verse snijbloemen aan te bieden en in de herfst en winter nog meer droogbloemen uit eigen tuin te kunnen voorzien.Stolp met droogbloemen

Op aanvraag maak ik ook stolpen met droogbloemen op.

Geen snel in elkaar gegooid stolpje, maar een volle, rijke stolp die zorgvuldig is opgebouwd uit de mooiste droogbloemen. Nu kun je je eigen wunderkammer beginnen! De prijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van het formaat stolp en de hoeveelheid en soorten gebruikte bloemen. 

stuur mij een email als je meer wil weten: lies@ruyschbloemen.nl

 

Betreft een vanaf prijs!

droogbloemenstolp

€ 45,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Droogboeket 'Bette davis eyes'

Een klein maar erg fijn boeketje, 'Bette Davis Eyes' bestaat uit hazenstaartjes, judaspenning gedroogde roos, gipskruid en kleine pampaspluimpjes. de hoogte is 45 centimeter en hij staat erg mooi in een vintage West Germany vaasje, zoals op de foto. Met haar naturelle kleuren past dit boeketje in elk interieur. Dit kleine boeketje is ook perfect om cadeau te doen, bijvoorbeeld voor de komende feestdagen! 

 

*droogbloemen kun je maanden en zelfs jaren bewaren!

*elk droogbloemenboeket is met liefde met de hand door mij gemaakt, er is dus geen een precies hetzelfde

* gratis verzending boven de €75,-

Droogbloemenboeket 'Bette Davis Eyes'

€ 19,95

  • Uitverkocht

Droogboeket 'Winter Hymnal'

Droogboeket 'Winter Hymnal ' is een rustig boeket vol mooie beigetinten gecombineerd met donkere accenten van Lisdodde en roze Amaranth. Pampaspluimen geven het boeket een luxe uitstraling. Het grote boeket staat op zichzelf, maar kan natuurlijk ook erg goed in een vaas zonder water. Van dit boeket zul je nog erg lang plezier hebben!

droogboeket winter hymnal

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Droogbloemen boeket 'A Silver Dollar'

Dit mooie grote boeket 'A Silver Dollar' bestaat uit mooie najaarskleuren met een gouden randje. Donkere Lisdodde sigaren worden gecombvineerd met mauve gekleurde pampaspluimen, naturel haver, goudgekleurde tarwe en naturelle Babala stengels. De showstopper is een prachtige Lunariatak, of in de volksmond Judaspenning geheten.

De Lunariatak wordt gecomplimenteerd door een gouden gipskruidje.

Dit hoge boeket staat schitterend in een hoge keramieken vaas, maar zoals je kunt zien op de foto's kun je hem ook op zichzelf laten staan.

Droogbloemen boeket a Silver Dollar

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

droogbloemen boeket 'Golden Brown'

Droogboeket 'Golden Brown' is een perfect boeket voor tegen een muur of in een hoek, want de achterkant is opgemaakt met mooie palmbladeren in een naturelle en terra tint. Lange palmsprieten geven het hoogte, en verder vind je onder andere witte delphinium, gedroogde trosroosjes, gipskruid en haver.

Dit mooie boeket kan in een vaas, maar kan ook op zichzelf staan.

droogbloemenboeket golden brown

€ 34,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1