Boeket uit de Pluktuin

Het plukseizoen 2023 is ten einde! De pluktuin is gesloten. In het voorjaar van 2024 kun je weer een boeket bestellen.

 

 

Je kunt natuurlijk wel een cadeaubon bij me kopen, zodat de krijger in de lente of zomer van 2024 een bos bloemen bij me kan bestellen!

 

 

Hieronder krijg je een impressie  van de bloemenweelde in mijn tuin. 

Ik kweek mijn bloemen onbespoten, zonder gebruik van kunstmest en met gebruik van biologische mestcompost. 

Geheel volgens het principe van Slowflowers Nederland, laat ik de bloemen op hun eigen tempo in hun eigen seizoen bloeien. Dat betekent Chrysanthen en Dahlia's in de herfst, Papavers en Orlaya in het voorjaar.

Ik gebruik geen bestrijdingsmiddelen en laat de natuur zo veel mogelijk zijn gang gaan, zodat jij zonder schuldgevoel een bos schone bloemen op tafel hebt die bovendien lokaal geteeld zijn.

Waardebon

Met een waardebon zit je altijd goed! Deze waardebon is te gebruiken in de webshop of bij het ophalen of bestellen van een vers boeket. Je kunt 'm natuurlijk ook gebruiken voor een bloemabonnement! Ik verpak de waardebon mooi voor de krijger zodat het openmaken ook een feestje is.

waardebon

€ 12,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Losse bos ( momenteel niet beschikbaar)

Een mooie, duurzame bos vol seizoensbloemen! 

Let op: kleine boeketten kunnen alleen worden afgehaald.

Losse bos seizoensbloemen

€ 17,50

  • Uitverkocht

Abonnement 6 boeketten

Met dit abonnement krijg je 6 keer een mooi boeket seizoensgebonden bloemen, onbespoten en vers van het land! Ook erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld voor moederdag!

Je abonnement is geldig van Juni tot en met Oktober, en wil je een keertje overslaan in verband met bijvoorbeeld een vakantie, dan is dat geen probleem.  Geef in het opmerkingenveld even aan of je het boeket wekelijks, tweewekelijks of maandelijks wil hebben.

De prijs is op basis van ophalen, maar natuurlijk kan ik het boeket ook bij je thuis of op de zaak bezorgen. Daarvoor kun je de bezorgkosten apart in je bestelling zetten, het formulier daarvoor vind je verderop op deze pagina. Bezorgdagen zijn in overleg.

5 strippenkaart bos bloemen

€ 135,00

Abonnement 10 bossen

Met dit abonnement kun je de hele zomer lang baden in bloemenweelde! Met dit abonnement kun je het hele seizoen altijd een verse bos op tafel zetten.

Geef bij de opmerkingen aan of je wekelijks of tweewekelijks ( juni-oktober) een boeket wilt ontvangen. Of wil je graag twee boeketten per keer? Dat kan natuurlijk ook!

Een keertje overslaan is geen probleem, en ik kan de bloemen ook bij je thuis of op de zaak bezorgen. Selecteer in dat geval even hier onderaan de pagina het bezorggebied.

 

10 rittenkaart boeket

€ 215,00